31 mai 2011

Bosch HBA76B650 , varful de gama al producatorului german

Bosch HBA78B650 este un cuptor al carui performante tehnice, confirma firma germana ca fiind una din principalii producatori de electrocasnice care dau tonul in materie. Beneficiind cam de tot ce se poate la un cuptor incorporabil, cu o accesorizare sa spunem plastic, full options , acest cuptor va ofera programe de autocuratare pe baza de piroliza, retete presetate, comenzi touch control, tavi pe glisiere telescopice si toate acestea avand garantia unei maini de lucru germane Bosch, acest model fiind fabricat in Germania...Asteptam totusi ca pretul sa mai scada.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabilPrezentarea acestui produs, precum si alte informatii le puteti gasi pe https://www.bosch-electrocasnice.blogspot.com/ , forum de electrocasnice BOSCH, recomandat de Incorporabile Premium.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Orange in bucataria ta - Gorenje retro

Gama Retro a producatorului sloven de electrocasnice, Gorenje se completeaza cu modelele de frigidere retro, adevarate vedete intr-o bucatarie care foloseste culori deschise, dar mai ales cele albe. Bazandu-se pe contraste tari, Gorenje va propune un frigider diferit, insa cu o puternica amprenta asupra bucatariei dumneavoastre.

Asadar, va prezentam Frigiderul Gorenje RB628800 :






In ceea ce priveste instalatia frigorifica aceasta foloseste izobutan R600a si acest model face parte din putinele frigidere intalnite pe piata din Romania care mai utilizeaza compresoare Danfoss, compresoare considerate unele din cele mai eficiente din Europa.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

https://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice si incorporabile premium
Pentru mai multe detalii vizitati https://www.gorenje-electrocasnice.blogspot.com/ , forum recomandat de Incorporabile Premium

Inovatii BOSCH Zeolith Drying System

Bosch s-a remarcat cu noua gama de electrocasnice prin consumul redus, in general A+++ al electrocasnicelor. Aceste performante tehnice sunt realizate cu ajutorul utilizarii unor mecanisme eco, iar folosirea pietrei de zeolit face parte din aceasta tendinta.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

Ce inseamna Zeolith Drying System ?


O denumire cel putin pompoasa a celor de la Bosch, defineste de fapt asigurarea unei uscari eficiente cu un consum redus de energie.
Paralela se face cu Zeolitul care este un mineral natural si este folosit in interiorul sistemului de uscare.. Acest material, roca preia umiditatea si faciliteaza mentinerea celui mai redus consum in timpul spalarii si uscarii. Mineralul zeolit utilizat in timpul uscarii se regenereaza dupa fiecare ciclu de spalare, se mentine pe toata durata de viata a masinii de spalat vase si nu este necesara inlocuirea sa.
https://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice

26 mai 2011

Pachet electrocasnice incorporabile cu design rustic

Producatorul american de electrocasnice, Whirlpool, a lansat la inceputul anului trecut gama Jasmine, de electrocasnice cu design rustic pentru piata europeana. Aceste produse sunt asamblate in fabrica din Italia iar avantajul acestei game este dat de o buna pozitionare pe piata avand in vedere raportul pret calitate. Evaluarea IP Scoring a cuptorului incorporabil Whirlpool AKP288JA facuta conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil de catre blogul Incorporabile Premium o puteti accesa in articolul IP Scoring: Whirlpool AKP288/JA. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP288Ja este un cuptor electric multifunctional, avantajul acestuia fiind dat de prezenta convectorului, care asigura o temperatura distribuita uniform in interiorul cuptorului . Un alt avantaj este dat de prezenta sistemului de ventilatie tangential, care permite o amplasare si intr-un modul vertical de mobilier. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.
Plita incorporabila rustica Whirlpool AKM528 Ja se evidentiaza prin gratarele din fonta si butoanele foarte bine finisate care dau dovada de eleganta si bun gust.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.




Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile. Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Hota rustica Whirlpool AKR551Ja este o hota cu motor cu turbina, avand o putere instalata de 180 de W si un debit de aer in conditii de tiraj fortat de 400 de metri cubi, suficient pentru evacuarea mirosurilor si al aburului din orice bucatarie, fie ea si open space(comunica cu living-ul).

Aparatul de gatit cu aburi, solutia secolului XXI pentru o alimentatie sanatoasa

Tehnica actuala in materie de produse electrocasnice propune diferite sisteme de incalzire de la gaz natural, incalzire electrica pana la incalzire prin in camp electromagnetic(inductie), neglijandu-se uneori cat de sanatos sau mai putin sanatos poate fi un asemenea mod de preparare. O soluit optima de preparare a alimentelor este cu siguranta aparatul de gatit cu aburi sau steamer-ul. Acesta are avantajul de a pastra o cantitate mult mai mare de vitamine si nu niciun fel de contra-indicatii.




Recomandarea noastra este noul model de 2000w de la Philips, cu dispozitiv de insensificare al aromelor, HD9160.

http://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice si incorporabile premium

18 mai 2011

Pachet de electrocasnice incorporabile cu design rustic

Va retinem atentia cu noua gama de electrocasnice rustice, denumita "retro" de producatorul sloven , Gorenje. Lansat pe piata de electrocasnice incorporabile din tara noastra relativ recent, Gorenje isi propune sa atinga intreaga cerere in materie, singurul segment de electrocasnice incorporabile la care "sufera", fiind cel de cuptoare cu microunde incorporabile. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Asadar, motivul pentru care va recomandam acest pachet este dat de cuptorul cu autocuratare, destul de rar intalnit, in linia electrocasnicelor incorporabile cu design rustic si plita cu triplu arzator sau arzator WOK, deasemenea intalnit destul de rar la plitele incorporabile rustice.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Acest cuptor se mai remarca prin panoul cu timer electronic, care permite oprirea cuptorului, fata de timerul mecanic.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

La plita mai remarcam gratarele de fonta, aprinderea electrica si supapa de siguranta care orpeste instalatia de gaz in cazul in care se opreste flacara.

 
http://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Inovatii marca BOSCH

LowFrost face parte din categoria inovatiilor menite sa inlesneasca utilizarea eficienta a aparatelor frigorifice BOSCH. Asadar, combinele frigorifice BOSCH Smart COOL trebuiesc dezghetate mai rar iar nivelul de umiditate este mai mare, facilitand o durata de viata mai mare al alimentelor. Totodata, consumul de energie este eficientizat.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

http://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice

Noi standarde de eficienta energetica

Ambitia celor de la Bosch in ceea ce privesc electrocasnicele "verzi" atinge un noi standarde, reflectate in gama de aparate frigorifice cu o clasa de energie ce sfideaza in acest moment piata de profil.
A+++ aproape incredibil si parca cei care breveteaza aparatele electrocasnice ar trebui sa regandeasca sistemul de control al consumului energeti. Altfel este posibil, avand in vedere trend-ul si performata atinsa in ultimul timp sa vedem si A++++, ceea ce ar insemna o eficienta energetica reflecata intr-un consum de energie cu pana la 80% mai mic.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Ce inseamna clasa energetica A+++? Tradus inseamna un consum cu 60% mai mic fata de consumul mediu calcula kwh fata de clasa energetica A.
Primele modele de aparate frigorifice care corespund acestei clase sunt modelele lansate la sfarsitul anului 2010 de producatorul german de electrocasnice -BOSCH.

Vom reveni cu prezentari ale acestei game in unul din articolele urmatoare ale forumului de electrocasnice Incorporabile Premium

9 mai 2011

Plita incorporabila Gorenje GHS64 ORA

Gorenje si Miele sunt singurii producatori de electrocasnice care fac si plite pe gaz pe material vitroceramic, Schott Ceran. Diferenta mare fata de quartz sau alt tip de sticla este data de gradul de duritate si rezistenta incomparabil mai mare la frecare. In ceea ce priveste raportul calitate pret plita Gorenje GHS64 ORA S este recomandarea noastra pentru cei care nu mai sunt interesati de o plita pe gaz din inox. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.


Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Peste cannelloni



Pentru 4 portii:

-60g de praz
-50g de ţelină
-400g de cod proaspete
-200g de rosii cherry
-15g de busuioc
-30g de branza parmezan
-70g de sos de rosii
-160g de foi de paste pentru lasangne
-ulei de măsline
-sare şi piper

Pregătire

1.taiati ţelină şi praz în fâşii lungi şi le înmuiati intr-o tigaie cu sare; se fierbe până cand sucurile de gătit aproape s-au evaporat.

2.Incalziti foile de lasagna şi puneti o lingura plina de-a lungul mijlocul fiecărei foi. Rotiti până cand foile prind forma de canneloni.

3.Amestecati cu o lingura sosul de rosii si un pic peste partea de jos a vasului in timp ce prerarati in cuptor, împreună cu o stropire marunta de ulei de măsline.

4.Aranjati caneloni în vas si tineti la cuptor, acoperit cu restul de sos de rosii. Puneti o treime de rosii Chery, cotlet busuioc şi aranjati pe partea de sus a caneloni. Se presara cu parmezan ras şi se coace în cuptor.

-Preparare 40 de minute.
Timp de gatire 30-40 minute
-Recomandat antena echipamentelor dreptunghiulară neaderenta
-Sfaturi şi variaţiile
-Aveţi posibilitatea să utilizaţi spanac si ricotta pentru cannelloni, dacă vă place, dar cannelloni va trebui să fie acoperit cu sos bechamel.

7 mai 2011

Retete Culinare: Lazania, Lasagne



Pentru 6 sau 8 portii
-500 g de paste proaspete pentru lasange
-180g de branza parmezan ras
-200g de branza, tocat (fie mozzarella, scamrorza sau provola)

Pentru sos de carne:
-500g de carne de vită tocată ;
-800g de tomate (conservate sau tocate);
-1 ceapa medie ;
-30 g de unt ;
-6 sau 7 linguri de ulei de măsline ;
-1 pahar de vin rosu ;
-ţelină, morcov ;
-sare.

Pentru 600g de sos bechamel :
(alternativ, puteţi folosi sos Béchamel);
-50g de unt;
-60g de făină;
-1l de lapte ;
-sare, nucşoară.

Pentru a face sosul de carne

1.Taiati morcovul si ceapa si telina scaun le în ulei şi unt.
2.Adaugati carne şi prajiti-o.
3. Se adauga vinul si permiteti să se evapore, apoi se adaugati roşii şi sare.
4. Acoperiti si gatiti la foc mic timp de aproximativ o oră .


Pentru a face sos beachamel:
1Topiti untul apoi adaugati faina mixind bine tot timpul pentru a preveni orice bulgări de formare.
2. Adauga un pic de lapte la un moment dat şi pe parcursul prepararii, pana cand sosul ajunge la consistenta dorita .
3. Odată gatite adaugati puţina sare şi nucşoară rasă.
4. Unt;
5. Punteti doua lingurite de sos de carne peste suprafata vasului, apoi aranjati foile de lasagna, urmată de sosul de carne, sosul bechamel, branza cumparata şi stropirea cu parmezan ras.
6. Continua adăugarea de straturi, în acest fel până când aţi terminat aproape toate ingredientele.
7. În cele din urmă acoperă generos cu sos bechamel, adauga parmezan ras şi câteva bucati de unt.

-Pregătirea 2 ore .
-Timp de gătire 45 -60 minute.
-Recomandat utilizarea de echipament vase dreptunghiulare nelipicioase.
-Sfaturi şi variaţiile .
-Dacă preparati peşte sau legume lasagna, puteţi folosi legume precongelate, lapte şi ulei de măsline în loc de unt pentru sos bechamel.

6 mai 2011

Clasa energetica A+++

Acum este posibil si asa ceva. Masinile de spalat rufe ce folosesc motorul inverter garanteaza un consum foarte mic de energie. Acest lucru este posibil datorita transmisiei prin camp electromagnetic a miscarii, care mai are avantajul, pe langa randamentul energetic, a unei uzuri mici, practic inexistente a componentelor motorului , intrucat nu exista frecare intre acestea. Printre marii producatori care au adoptat aceasta tehnologie enumeram Miele, Siemens, Bosch, Aeg, Electrolux si Lg.



In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

4 mai 2011

Aspiratorul campion PHILIPS FC9170

Au trecut 4 ani de la lansarea pe piata si inca nu a fost depasit de niciun aspirator destinat uzului casnic in ceea ce priveste puterea de absortie. Destinat persoanelor care doresc un aspirator puternic modelul de la Philips, avand puterea nominala instalata de 2400w, s-a dovedit a fi cel mai puternic de pana acum si toate acestea la un pret modest de sub 200 de euro. Sistemul de filtrare este asigurat de HEPA, cel mai eficient sistem de filtrare de pe piata asigurand retinerea microparticulelor de pana la 3 microni. Prin urmare daca sunteti printre aceia care s-au saturat sa-si schimbe aspiratorul la 2 ani de zile va recomandam un aspirator cu adevarat eficient- PHILIPS FC9170. Va recomandam sa vizionati testul de performanta de mai sus.





https://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice

Whirlpool AKR809 MR ,o hota Glamour

Tendinta marilor producatori de electrocasnice de a renunta la banalul inox in bucatarii se confirma o data cu aparitia noilor game de produse, care inglobeaza performantele tehnice actuale cu design-ul din ce in ce mai ergonomic si in acelasi timp simplu. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.



Prin urmare, hota din gama Glamour a celui mai mare producator de electrocasnice, Whirlpool, ofera utilizatorului o putere de evacuare suficienta pentru orice openspace si in acelasi timp o estetica sublima. Comenzile sunt bineinteles pe touchscreen, panoul de comanda este lcd iar imaginea generala a hotei se potriveste cu cea a cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM693 MR.
Un alt avantaj al hotei capabila sa evacueze un volum de 595m3, este adancimea de 39,5 cm, fapt care asigura un plus de ergonomie in bucatarie, avand in vedere adancimea egala cu cea a modulelor suspendate de mobilier. Astfel bucataria dumneavoastra va corespunde noilor tendinte in materie, asigurandu-va in acelasi timp o utilizare mai facila a plitei.

3 mai 2011

Display LCD cu imaginea retetei presetate

Am placerea de a continua prezentarea gamei Glamour de la Whirlpool cu un cuptor exceptional, in ceea ce priveste suportul oferit utilizatorului in ceea ce priveste prepararea retetei dorite. Asadar Whirlpool reuneste tehnologia al 6-lea simt cu o platforma tehnologica desavarsita in ceea ce inseamna suport in timp real oferit norocosului utilizator al cuptorului WHIRLPOOL AKZM693MR. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Pe langa avantajele oferite de tehnologia al saselea simt, patentata de producatorul american, la care s-ar mai adauga si posibilitatea de autocuratare a cuptorului cu ajutorul programului pirolitic, Whirlpool vine si cu o deschidere la dreapta spre stanga a cuptorului, mult mai facila si cu un facelift remarcabil, un refuz desavarsit al inoxului si o incadrare exceptionala a modelului in gama Glamour.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Cititi mai multe despre gama Whirlpool pe forum electrocasnice Incorporabile Premium