11 iun. 2011

Whirlpool AKT 699 Ix, o optiune serioasa pentru gatit intensiv

Recomandarea noastra pentru persoanele al caror pasiune este gatitul si aceasta activitate le ocupa o mare parte din timp este plita incorporabile WHRILPOOL AKT699 IX. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gazAm evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool. Avantajele acestei plite sunt date de inoxul polisat foarte bine, gratarele din fonta, cu o concentratie mai mica de carbon (mai putin casante) cat si o geometrie deosebita a ochiurilor si gratarelor suport.


Deasemenea, nu poate fi neglijat ochiul WOK cu 4 inele de flacara, amplasat in proximitatea utilizatorului. Plita beneficiaza de aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru protectia impotriva scurgerilor de gaz.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.


Daca doriti, puteti opta si pentru varianta cu inox ixelium, modelul acesta, desi are acelasi design cu Whirlpool AKT699 IX, are un inox tratat special pentru a rezista mai bine la uzura mecanica. Acest model se numeste Whirlpool AKT680IXL.

11 comments:

Alexandra Simion spunea...

Am plita aceasta de un an de zile si sunt multumita de ea. Inainte am avut tot o plita de la Whirlpool, care se murdarea ingrozitor la ochiurile care erau nichelate

Violeta Tutovan spunea...

Exista si o plita mai mare de 70 de centimetrii din acelasi tip de inox la Whirlpool?

Stefania P spunea...

La ce producator pot gasi o plita de 1 metru 2o de centimetrii? In Austria erau astfel de modele, dar din pacate nu gasesc la noi in tara. Imi puteti da un link de unde as putea achizitiona o astfel de plita?

Ovidiu P spunea...

Da, exista o plita de la Whirlpool tot pe acelasi material, din aceeasi gam Xelimim , Akt797 IXL

Ioana Jurca spunea...

Prima plita de inox despre care am auzit ca nu se murdareste. Este ceva extraordinar, daca este adevarat.

Ioana Gaina spunea...

Am avut o plita incorporabila Whirlpool, careia i s-a stricat aprinderea electrica in prima luna. Am chemat servisul si a reparat-o si s-a stricat iar dupa 2 luni. Dupa ce-a de-a doua reparatie functioneaza in sfarsit. In rest inox-ul se pateaza foarte putin, intradevar.

Ionescu Cristina spunea...

Am cumparat o plita incorporabila de la Whirlpool in iunie 2012 iar in septembrie 2012 nu se mai aprindea un ochi. Sunt foarte dezamagita. Am ales produs Whirlpool, cu toate ca sunt mai scumpe, tocmai in ideea de a nu se strica repede. Si ma gadeam ca imi iau cuptor electric tot de la Whirlpool, sa fie set. Dar din comentariile vazute pe net, si la cuptoare au probleme.

Ovidiu Pog spunea...

Care este modeulul plitei? 520 ix, 220 ix sau 226 ix? S-a stricat aprinderea electrica?

Bogdan spunea...

foarte buna plita incorporabila de la whirlpool...multumim pentru recomandare

Plita care nu se mai fabrica Whirlpool spunea...

Nu cred ca se mai fabrica? Care este modelul inlocuitor? Sau codul

Marcel Whirlpool spunea...

Poti incerca unul din modelele de plite incorporabile ixelium