16 ian. 2011

Plita pe gaz cu inox antiamprenta

Plita pe gaz cu inox antiamprenta reprezinta o solicitare foarte des intalnita a clientilor interesati de achizitionarea de produse electrocasnice antimaprenta. Prin urmare, Whirlpool s-a conformat acestei cereri promovand si pe piata din Romania la inceputul acestui an gama Ixelium. Acesta gama aduce un material folosit si pe cuptoarele antiamprenta, acest material fiind de fapt otel si nu ionx. Insa rezultatul este important- o plita care sa nu lase amprente si care sa se potriveasca cu un cuptor tot la fel de usor de intretinut.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Site-ul nostru va recomanda aceasta plita intrucat reprezinta solutia optima pentru cei interesati sa folosesca des plita si care gatesc intensiv, prin urmare avand nevoie de o plita usor de intretinut, rezistenta si in acelasi timp functionala- cititi articolul criterii in alegerea plitei incorporabileAm evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

7 comments:

andreea spunea...

POTI SA NE RECOMANZI O PLITA PE GAZ CU INOX ANTIAMPRENTA? CARE AR FI CEL MAI BUN MODEL AVAND IN VEDERE RAPORTUL CALITATE PRET?

Marius spunea...

Plita ixelium lasa amprenta. Singurul ei avantaj este ca rezista mai bine la frecare mecanica

Sabina Petre spunea...

Cred ca ar fi mai bine sa optam pentru o plita anticalcar sau emailata. Daca e sa nu ramana amprentele.

Ana Maria spunea...

Exista o solutie buna pentru inox? imi puteti recomanda. Am o plita de la Franke cu suprafata anticalcar, care e ingrozitor de greu de curatat.

Ovidiu Pog spunea...

Solutii spray cu o cantitate mare de alcool sau spirt.

Elena Sandor spunea...

Am vazut aceasta plita in magazine si lasa totusi ceva amprente. Ce-i drept insa, pare a fi un inox mult mai bun decat la alte plite.

Alina Fodor spunea...

da, lasa mai putine amprente oricum.