23 dec. 2010

BOSCH, tehnologii noi la masinile de spalat rufe


Lansarea noii game de masini de spalat rufe BOSCH a fost prilejul unei demonstratii de forta in ceea ce priveste tehnologia folosita de producatorul german.


Pe langa schimbarea tipului de tambur si repozitionarea motorului pentru o mai buna stabilitate, Bosch a venit si cu o autonomie mai mare in setarea programelor de spalat. Mai multe detalii puteti citi aici sau vizitand https://www.bosch-electrocasnice.blogspot.com/.

Va recomandam totodata si articolul in care am centralizat principalele criterii de alegere ale masinii de spalat rufe, respectiv articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

17 dec. 2010

Bucataria AEG

Producatorul german de electrocasnice AEG face parte din categoria de top a producatorilor de electrocasnice. AEG face parte din grupul suedez de electrocasnice Elecrolux.

Incorporabile premium recomanda produsele incorporabile AEG. Pentru mai multe informatii puteti vizita forumul de electrocasnice AEG.





16 dec. 2010

Gorenje SIMPLICITY

Producatorul sloven de electrocasnice premium, Gorenje a lansat la inceputul acestui an gama Simplicity in tara noastra. Asa cum ne-am obisnuit produsele sale imbina performantele tehnice cu designul mereu in pas cu noile tendinte in materie. Este binecunoscuta colaborarea cu Pirin Farina in anul 2005 pentru lansarea gamei al carei design ia purtat semnatura. Asadar, gama Simplicity nu putea face rabat de la aceste standarde inalte atat in ceea ce priveste aspectul cat si calitatea componentelor. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Pentru mai multe detalii puteti vizita forumul de electrocasnice Gorenje

15 dec. 2010

Gama Scout de la Samsung

Gama Scout sau ECO BUBBLE de la Samsung reprezinta cea mai noua tehnologie de spalare cu spuma, o solutie "perfecta" pentru ingrijirea tesaturilor. Aceasta inovatie de la Samsung este recomandata de producatorul asiatic prin prisma calitatii spalarii si a grijei pentru tesatura pe care ascest program de spalare cu baloane de spuma il asigura.



Alte avantaje sunt date de consumul redus de energie, consum redus cu 70%, prin spalarea cu apa rece. Eco Bubble este o tehnologie ecologica de spalare, intrucat foloseste la minim resursele de apa si energie. Ingrijirea perfecata a setaturilor precum si performata ridicata la spalare este asigurata printr-o actiune mecanica redusa care permite spalarea intr0o masina Samsung din gama SCOUT chiar si a Gore-tex-ului sau a articolelor impermeabile. Mai jos aveti o prezentare video a gamei ECO BUBBLE de la SAMSUNG


www.incorporabilepremium.blogspot.com Totul despre electrocasnice si incorporabile. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

14 dec. 2010

LG Direct DRIVE

Technologia Direct DRIVE a aparut in Romania in urma cu 3 ani la masinile de spalat rufe. Pionier al acestei tehnologii implementate a fost LG, firma care a ramas fidela acestei inovatii pana in prezent.



Din punct de vedere tehnic, s-a optat pentru renuntarea curelei de transmisie intre motor si tambur si amplasarea motorului direct pe cuva. Rezultatul se regaseste in realizarea unor maisini mai putin zgomotoase, producatorul coreean spunand ca acestea sunt si mai fiabile, motiv pentru care acestia ofera 10 ani garantie la motorul direct drive.



Imaginea LG in Romania in acest an este Andreea Marin Banica, o persoana care a devenit dupa o cariera controversata a devenit o casnica desavarsita....cel putin pana acum :). deci putem spune ca asiaticii au facut o alegere buna.

Bucatarii moderne SIEMENS


Bucataria a devenit un teritoriu din ce in ce mai atractiv pentru designerii de bucatarie. Va prezentam in partea dreapta o bucatarie SIEMENS.

Bucatarii moderne

Mai jos este o bucatarie pretabila secolului XXI utilata cu electrocasnice incorporabile BOSCH. Tendinta de a avea toate electrocasnicele de bucatarie incorporate in mobilier pentru un plus de ergonomie si un design tot mai placut a devenit prioritara pentru designerii de interior. Iar producatorul german de electrocasnice BOSCH s-a conformat acestei tendinte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.



Va recomandam totodata si articolul Bucatari moderne Siemens.


13 dec. 2010

De unde cumperi ieftin electrocasnice?

De la inceput fiind spuse, electrocasnicele sunt in principiu mai ieftine pe magazinele online specializate. Si asta deoarece aceste magazine au costuri mai mici de functionare. Mai exista deasemenea si firme precum Domo, Flanco, Altex, care au ambele variante. Flanco are oricum preturile foarte mari indiferent de unde cumperi -moto-ul lor "Bucuria de a cumpara " Scump, zic eu... Insa acest lucru este binecunoscut de fiecare dintre noi. Sa revenim...

Pentru a achizitiona un produs electrocasnic la cel mai bun pret puteti alege varianta unei promotii cu care magazinele spera sa atraga clientii in magazin... sau daca doriti un anume produs puteti frecventa site-uri asociate tipului asa zis "smart buyer", site-uri cum ar fi price.ro sau smartbuy.ro , care va poate oferi cel mai bun pret pentru un produs dat. Recomandare-atentie la serviciile oferite si costurile de logistica, transport, daca ele nu sunt incluse in pret

10 dec. 2010

Tara de provenienta la electrocasnicele INDESIT PRIME

Noua gama de electrocasnice a producatorului italian Indesit a fost prilejul unei reveniri in ceea ce privesc aparatele frigorifice la produse asamblate in POLONIA. Desi s-a optat pentru aceleasi compresoare -ACC, plusul de calitate oferit de mana de lucru este inca apreciata de catre clienti.
Dupa o perioada de 3 ani in care modele precum Indesit TAN 5FNF s-a fabricat in Turcia, firma italiana a luat decizia ca noua gama cu un design revolutionar, PRIME asambleze aparatele frigorifice destinate si tarii noastre in Polonia.


www.incorporabilepremium.blogspot.com Totul despre electrocasnice si incorporabile

7 dec. 2010

Cea mai buna plita pentru gatit intensiv

Am votat drept cea mai buna plita pentru gatitul intensiv, un model de la producatorul suedez de electrocasnice Electrolux.

Motivul unei astfel de alegeri a fost dat de faptul ca plita incorporabila ELECTROLUX EHG6835X intruneste toate calitatile necesare pentru a fi eficienta unei utilizari intense.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Ochi WOK, gratare din fonta, cu o geometrie perfecta pentru deplasarea vaselor pe suprafata determinata, aprindere pe buton si supapa de siguranta pentru gaz...si toate acestea la un pret modic. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

6 dec. 2010

Masina de spalat vase MIELE intre clip promotional si viata reala

Spui Miele si e sinonim cu calitatea. Exista oare diferente intre o reclama a produselor Miele si real life?
Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

Vom vedea in clipurile de mai jos:



...si acum viata reala:



Trageti voi concluziile!

4 dec. 2010

BOSCH DWK 096650 versus BOSCH DWA 096550

Cele doua modele de hote fac parte din gama premium a producatorului german de electrocasnice, Bosch. Diferenta fata de restul gamei este data de plusul de atentie in ceea ce priveste estetica celor doua hote.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Asemanari:
-Ambele hote sunt prevazute pentru montarea pe perete.
-Ambele hote beneficiaza de motor cu turbina cu 2 ventilatoare
-Capacitata de evacuare este asemanatoare (685m3/h pentru Bosch DWK 096650 fata de 680m3/h pentru Bosch DWA 096550)
-Cele doua hote beneficiaza de iluminare spotlight, becuri cu halogen, cu un cosum foarte mic de energie, 20 W/spot si de functia Dimmlight-care permite o fluctuatie de iluminare in functie de gradul de utilizare al hotei
-Indicator de saturatie al filtrului de grasime
-Ambele hote beneficiaza de functie BOOSTER (functie turbo)





Diferente:

-Nivelul de zgomot este mai scazut in cazul hotei BOSCH DWK 096650 (40dB(A) fata de 48dB(A)
-Sistem dublu de filtrare in cazul hotei BOSCH DWK 096650
-Suprafata de absortie mai mare in cazul hotei BOSCH 096650
-Profil din sticla mai eficient in directoinarea aerului catre motorul cu turbina in cazulhotei BOSCH DWA 096550

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

1 dec. 2010

Plita pe inductie autonoma de la Gorenje

Plita Gorenje IC3400DP este propunerea producatorului soven de electrocasnice pentru o plita autonoma cu inductie.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Comenzile sunt prin touch control, singurul dezavantaj putand fi lipsa unui slide control pe touch-uri. Puterea nominala este de 3400 de w.
 Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.